Loading...

Privacy en voorwaarden voor deelname

Accountgegevens: Naam & E-mailadres
Om quizmaster te kunnen zijn is er een e-mailadres nodig. Uw accountgegevens zullen uiterlijk 60 dagen na het geven van de les worden verwijderd. Wilt u opnieuw een les geven, dan dient u opnieuw een account aan te maken.

U gaat ermee akkoord dat we uw naam en e-mailadres tijdelijk opslaan in onze systemen. Wij zullen uw e-mailadres nooit met derden delen, ook zullen wij uw e-mailadres niet anders gebruiken dan voor het functionele gebruik van het leerplatform en voor informatieve (non-commerciele) communicatiedoeleinden teneinde het leerplatform optimaal te kunnen gebruiken.

Neem je deel aan het vrijwilligersprogramma van je werkgever dan je ga je ermee akkoord dat we je aanmelding met je werkgever delen.

Duurzameles.nl
Duurzameles.nl is een demonstratie van The Sustainability Games framework.
Deze demo is speciaal voor groep 7 en 8 ontwikkeld.

Duurzameles.nl wordt jaarlijks als samenwerkingsproject uitgevoerd door One Future Play B.V.
Een project heeft een begin en een eind en heeft de duur van één jaar.

Editie 2019 10 oktober 2019 - 8 oktober 2020
Editie 2020   9 oktober 2020 - 9 oktober 2021

Kinderen 10 - 14
Het spel is gemaakt voor kinderen in de leeftijdcategorie van 10 tot 14 jaar. Kinderen kunnen in het spel alleen een nickname, een groep en gender opgeven.

Gegevens verwijderen
Duurzame les is tijdelijk van aard. Eventuele datakoppelingen, zoals met nicknames en teams zullen structureel worden verwijderd. Dat betekent dat we alle data-accounts deleten om enige koppeling tussen natuurlijke personen en speeldata te verwijderen.

Samenwerking
De organisaties die het project financieel mede mogelijk hebben gemaakt, doen mee aan een vrijwilligersprogramma. De medewerkers die als vrijwilliger de Duurame Les geven krijgen hiervoor een training en begeleiding. Inhoudelijk is de les ontwikkeld in samenwerking met Duurzame PABO en vele anderen die hebben meegedacht over de inhoud.

Speeldata
De verzamelde anonieme speeldata in demo’s is bedoeld voor analyse en het verbeteren van de software. Leeftijdsgroep en of gender is in principe voldoende informatie voor onze software ten aanzien van data-analyse. We analyseren de data kwalitatief en statistisch. Deze zal slechts in statistische vorm worden gedeeld met derden voor niet commerciele onderzoeksdoeleinden. Het primaire doel van de speeldata is sustainability kennis en inzichten distribueren.

Gratis gebruik
Groepsmatig gebruik van het Sustainability Games framework tot 3 personen is gratis. Gedurende de projectperiode kun je gratis teams aanmaken voor privegebruik of voor onderwijsdoeleinden zonder beperking van het aantal personen. Teams en Quizmasteraccounts worden structureel verwijderd gedurende de projectperiode.

Eigendom
De ontwikkelde software is eigendom van One Future Heroes Holding B.V. en exploiteert deze via de werkmaatschappij One Future Play B.V. Bedrijven en overheden kunnen gebruik maken van The Sustainability Games framework door zich te abonneren op een van de professionele leerplatforms.

Disclaimer
Het is ons doel om zo helder mogelijk te communiceren over onze privacywaarborgen. Dit privacystatement is bewust kort gehouden en toch hebben we er naar gestreefd zo compleet mogelijk te zijn.Wij trachten uw privacy binnen onze mogelijkheden te waarborgen. De data is van u. Wij spannen ons in om dat zo te houden.  Hebt u vragen over onze privacywaarborgen, dan kunt u deze stellen via helpdesk@duurzameles.nl

Namens One Future Play B.V.

Met vriendelijke groente! Peter Verbeter